تاریخچه اجیل عربی به سال ها پیش باز میگردد. درزمان قدیم اجیل های خاصی به صورت بسته بندی از ایران به کشورهای عربی صادر می شدو افراد ایرانی نیز که برای زیارت به این کشور ها میرفتند این اجیل های خوشمزه را خریداری میکردند و به ایران به عنوان سوغات می آوردند . به همین دلیل این اجیل های خوشمزه به اجیل عربی در بازار مشهود شدند.
تمایز اجیل عربی با آجیل های دیگر در نوع نمک آن است.
در واقع آجیل عربی به جای اینکه دانه های درشت نمک داشته باشد از یک بافت ترم تری از نمک برخوردار هستند و حس خوشایندی را در زمان مصرف به فرد الفا میکنند.
کافی است یک اجیل از این نوع را تست کنید تا متوجه تفاوت و طعم دلچسب و دلپذیر این محصول شوید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.